e
Banner

Etiketler: tülin doğan



2K yükselen pazarlara yeni hatlarla demir alacak


Yayın: 22-09-2012
Kategori: Denizyolu

Yük taşımacılığı, gemi komisyonculuğu ve sigortacılık alanında sunduğu hizmetlerle küresel pazardaki yerini her geçen gün güçlendiren 2K Denizcilik, 25. yılı olan 2016’da yeni partnerleri ve müşterileri ile kurumsallaşmış bir sektör devi olma hedefiyle yatırımlarını sürdürüyor. “2012 ve sonrasında uluslararası pazarda ek hatlarımızla bilinirliğimizi artıracağız” diyen 2K Denizcilik Satış ve Pazarlama Müdürü Tülin Doğan, Afrika’ya öncelik vereceklerini söylüyor.





Frachtbox’a Türkiye’den büyük ilgi


Yayın: 27-02-2019

İsviçreli Frachtbox’a Türkiye’deki firmalardan büyük ilgi geldi. Fevzi Gandur Lojistik,  Eyüp Lojistik, Kılıç Group, Karınca Lojistik ve Geodis Türkiye gibi lojistik firmalarının firmaların yanı sıra Kocaeli-Derince Nakliyeciler Kooperatifi de Frachtbox ile işbirliği yaptı. Genel Müdür Tülin Doğan, “Frachtbox ağına katılan lojistikçiler, ihracat taşımalarında ‘boş dönüş’ derdinden kurtuluyor. İhracatçı ve ithalatçı firmalar ise yükünü en hızlı ve en uygun maliyetle taşıtma fırsatı buluyor” dedi.




Tülin Doğan, Frachtbox Avrupa ve Ortadoğu Direktörü oldu


Yayın: 17-06-2019
Kategori: Lojistik

Frachtbox’ın Avrupa ve Ortadoğu Direktörü görevine Tülin Doğan atandı. Tülin Doğan, Ocak 2019 tarihinden bu yana Frachtbox Türkiye Ülke Müdürü olarak görev yapıyordu.